Kinderen die houden van knutselen kunnen op zondag 11 februari in het Pieter Vermeulen Museum in Driehuis aan de slag met het thema dieren op de boerderij.

Tussen 13.30 en 15.00 uur is er dan een speciale workshop papier maché dieren schilderen (paard of kikker).

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen hieraan deelnemen, onder begeleiding van een volwassene. Kosten: 4 euro (naast de entree voor het museum).

Na het knutselen kunnen de deelnemers aan de workshop een bezoek brengen aan de nieuwe interactieve tentoonstelling, De Groene Toverboerderij. Een speurtocht maakt daar onderdeel van uit. Kinderen leren in de tentoonstelling over het leven op en rond de boerderij.

Het is niet nodig om te reserveren voor de workshop. De inloop voor de workshop is van 13.30 tot 14.00 uur. Betalen via pin bij de kassa. Er is plek voor 15 kinderen.

Openingstijden

De Groene Toverboerderij is tot en met zondag 1 september te bezoeken op woensdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. In de schoolvakanties (regio Noord) is de tentoonstelling geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de kassa van het museum (betaling via pin). Het Pieter Vermeulen Museum is gevestigd aan de Driehuizerkerkweg 34d, 1985 EL Driehuis.