Kinderen die houden van knutselen kunnen op zondag 3 maart in het Pieter Vermeulen Museum in Driehuis aanschuiven aan de knutseltafel. Tussen 13.30 en 15.00 uur is er dan een speciale workshop om een vleermuis op een stammetje te maken. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen hieraan deelnemen, onder begeleiding van een volwassene. Kosten: 4 euro (naast de entree voor het museum).

Na het knutselen kunnen de deelnemers aan de workshop een bezoek brengen aan de nieuwe interactieve tentoonstelling, De Groene Toverboerderij. Een speurtocht maakt daar onderdeel van uit. Kinderen leren in de tentoonstelling over het leven op en rond de boerderij.

Het is niet nodig om te reserveren voor de workshop. De inloop voor de workshop is van 13.30 tot 14.00 uur. Betalen via pin bij de kassa. Er is plek voor 15 kinderen.